söndag 25 september 2011

Tror ni att lampan i kylskåpet lyser när dörrn

är stängd? Jag vet inte för när jag öppnar så lyser den MEN det är ju inte det jag vill veta jag VILL veta om den lyser när dörren är stängd! Någon som vet eller har något tips hur man kan lösa detta "problem"?
För övrigt tillönskas er en fin söndag! Lite golf,lite motion samt möte(föredrag) i Strokeföreningen inne i Halmstad! Så ni ser att en pensionär har FULLT upp! När jag dessutom har grubblat över kylskåpslampan så inser man lätt att jag kommer att vara trött innan "quällen"...

4 kommentarer:

 1. Hej Kurt! Jag tror INTE att lampan lyser när dörren är stängd! Iaf inte i vårt kylskåp, hehe...
  Om vi inte stänger dörren RIKTIGT, då är lyset slocket när vi öppnar. Så de så!
  En pensionär har fullt upp hela tiden, om inte annat med sig själv! ;)

  SvaraRadera
 2. Nej, kylskåpslampan lyser inte när dörren är stängt.... Varför var detta så viktigt att veta? Har du kanske en liten matbit som är lite mörkrädd där inne? hi hi hi.... Fin söndag till dig!

  SvaraRadera
 3. Se där Gerd ett troligt scenario således! Ja visst har vi mycket att stå i men det är ju också kul att aktivera sig och träffa folk!

  SvaraRadera
 4. Kaisa egentligen har jag stulit detta från någon som tidigare diskuterat denna fråga! Inte så viktigt men kanske lite "kul" och ett bevis för att min fantasi idag var begränsad! Visserligen vimlar det väl av ämnen men idag just inget gnäll!

  SvaraRadera