lördag 29 oktober 2011

Läser idag med AVSKY att FK ställer krav...

på tjejen som fått"spela" psyksjuk i många år för att hennes pappa velat "försörja" sig på detta VEDERVÄRDIGA sätt! SNÄLLA ni som jobbar i FK börja använda hjärnan (om den nu lever eller har någon fungerande cell) det skall väl inte behöva skrivas svart på vitt och med alla kommatecken rätt för att fatta att barnet är OSKYLDIGT? Dessutom är väl BARN omyndiga upp till 18 år(i huvudsak) får BLAND annat inte ingå ekonomiska förbindelser?

7 kommentarer:

 1. Det är ju helt klart pappan som skall ställas till svars.. Usch, för allt myglande.... Kram!

  SvaraRadera
 2. Kaisa och jag tycker också synd om handläggare på LÄGRE nivå på FK som måste sitta och försvara dylikt eller sluta ANTAR jag!

  SvaraRadera
 3. Dax att ändra målsmäns möjlighet att utnyttja sina barn! kraMen

  SvaraRadera
 4. Barn(unga)kan eller får ju inte teckna avtal UTAN målsmans tillstånd så hur detta kan gå till förtår inte jag eller att MYNDIGHETER som är till för FOLKET(väljarna,oss) kan göra SÅ här.... och med Riksdag och Regerings GODA MINNE eller...

  SvaraRadera
 5. Det är pappan, och ingen annan, som ska ställas till svars! Man får inte utöva utpressning för egen vinning på sina barn!
  Usch usch och åter usch.
  En önskan om en trevlig kväll för er!

  SvaraRadera
 6. Jag har läst på annat ställe, att härvan är mycket större än så! En narcisstisk pappa har även tvingat mamman till att spela sjuk och störd.
  Tvi tvi.

  SvaraRadera
 7. Ja Gerd det är hemskt och jag kan förstå att det inte är så lätt att utröna när man går in för att fuska men kanske skall man i såna lägen alltid ta in patienten på ett "vårdhem" ekller Lasarett för att "utreda" exakt vårdbehov BÅDE för patienten samt för att slippa fusk! Kan ju finnas läkare som låter sig köpas eller skrämmas! Sedan skall ju kraven ALLTID ställas mot upphovsmann/kvinnan allt annat är "Bullshit" tucker jag!

  SvaraRadera