tisdag 8 november 2011

Trafiksäker rondell?

Utanför IKEA i Linköping tänk jag trodde i min enfald att rondeller var till för att underlätta i trafiken och höja trafiksäkerheten INTE lekstuga för konstnärer för ser det ut så här kan ju bilförare bli LITE störda och titta på allt JOX i rondellen istället för att spana efter trafikanter!

4 kommentarer:

 1. Detta får vi se allt mer av.... Säkerheten är ett minne blott. Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja Kaisa tillochmed stora stenblock(konst?) har placerats i rondeller eller höga buskage SÅ att man inte ser över/genom rondellen GALENSKAPEN är fullständig...

  SvaraRadera
 3. Man ska "käcka sig" så är det här i stan också. Hon Theresia Hvorslev, silversmeden har gjort fåglar, annars är det annan bröte, det bara ÄR så.
  Usch.
  Och trafiken blir bara värre och värre, förstår inte var alla fordon kommer ifrån? På vår gata kommer alla villaägare utifrån plus alla bönder som ska tömma sin säd hos Lantmännen, haha!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jo fåglarna hade väl börjat dyka upp redan när jag var i "Liköping" sen var dt ju VÄLDIGT starka strålkastare som bälndade i främst regningt väder btredvid Lidan vill jag minnas! Ja det är ju bra att Bönderna får "in sin säd" någonstans ifall....

  SvaraRadera