torsdag 2 juni 2011

Är det tillåtet att "mobba" kungens familj?

Ingen verkar förvara kungen eller försöka tro eller hjälpa honom !! Kraven "haglar" han MÅSTE tala ut eller uttala sig men när han gör det så skriker alla SAMFÄLLT "vi tror honom inte" och det var väl ganska klart innan att resultatet skulle vara/bli så!Det är ju intressant att så MÅNGA kommer ihåg SÅ mycket nu trots att (såvitt jag förstår) det gått minst 20 år! Kan det vara så att MYCKET pengar spelar in i form av sålda böcker och annan ersättning?  MEN det allra värsta är väl att man på INTET sätt tar HÄNSYN till Drottning Silvia .kronprinsessan Viktoria (som ju alla säger sig tycka om) eller Madelene samt Carl-Filip och deras olika familjer! Är det ingen som (vill) fattar hur det känns för dom när detta pågår månad efter månad? Normalt hade väl en massa "proffstyckare" gått ut och försvarat IALLAFALL familjen FÖR dom är väl "oskyldiga"? Kan det vara den utbredda "vänstervridningen" bland mediefolk i Sverige som gör att man bär sig åt så här? Det finns flera saker som är viktigare än detta! Jag kan nämna en sak hanteringen av Tsunamikatastrofen i Thailand 2005 vad gjorde Danielsson och vad gjorde den Svenska regeringen och vad borde dom gjort! Kommer detta att kunna upprepas? Nuvarande regering har ju hjälpt till genom att HEMLIGSTÄMPLA i minst 70 år! Varför jobbar inte media mera med detta?

4 kommentarer:

 1. Allting ska ältas, vettu.
  Bättre att satsa på att få bort våld och elände NU. Gammal skåpmat, det där med Knugen.
  Ha det bäst! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja om det inte är ett brott att titta eller vara i samma lokal som lättklädda människor så förstår jag inte att man lägger så stor vikt vid detta , om det inte är för att tvinga någon att , för äktenskapets skull, att ljuga.

  Visst finns det utpressnings möjligheter men det borde ju vara polisens sak att hålla rent i från och beivra, inte hota "skjuta budbäraren" som tydligen minst ena av förläggaren blivit, med att fall i onåd hos säpo.

  Idag lördag så är det strålande solsken från en klarblå himmel.

  Trevlig lördag

  Mvh
  l-hs

  SvaraRadera
 3. Ja du Kurt jag tycker det är fruktansvärt att smutskasta Kungen på detta sätt...
  Verkar som man litar mer på kriminella individer än på vår Konung...

  Att försöka tjäna pengar på att förstöra vår kungafamilj är hemskt...istället borde Sverige vara tacksamma att de gör ett så bra arbete som de gör..

  Viktoria är omtyckt var hon än kommer och hon valde en man som jag tycker passar utmärkt för henne.

  Kungen är bara en människa som oss alla andra och säg vem som är helt felfri.

  Skulle en President vara bättre och billigare för oss skattebetalare i Sverige...??

  Presidentvalkostar massor med pengar och det är ju inte alls säkert att den valda presidenten skulle vara så fin PR för Sverige som vår kungafamilj.

  Länge leve Monarkin och vår kungafamilj!

  Ha en fin Nationaldag och var stolt att vara Svensk!

  Tack för kommentarer i mina bloggar.

  Bästa hälsningar
  Ladycobra

  SvaraRadera
 4. Tack Lady Cobra vi är rörande ense i detta fallet! Jag har golfat idag trevligt och snart(kanske) är jag i form som innan stroken!

  SvaraRadera