torsdag 9 juni 2011

Undrar hur många Bloggare från Expressen som dyker upp här?

Och annars om jag/vi hittar dom någonannanstans kanske vissa slutar och det är väl rätt om man känner så!

11 kommentarer:

 1. Jag tycker mig ha hittat dom flesta, i alla fall dom som jag tycker om, antingen här, eller Bloggplatsen eller Wordpress!
  Och dom som inte ville, kanske vi har kontakt med på annat sätt?
  Det löser sig, sa han som.....

  SvaraRadera
 2. Jag såg några som hade problem med att exportera bloggarna och skulle sluta av den anledningen , tråkigt .


  Jag tror att många har hittat varandras bloggar och det är kul att några håller register så att säga så att man nästan känner sig som på expressen:)

  Trevlig Torsdag

  l-hs

  SvaraRadera
 3. Gerd jag har sett att du varit flitig att samla vänner runt dig! Bravo!

  SvaraRadera
 4. l-hs vi får skriva lite hos varann vet ja!

  SvaraRadera
 5. Ja jag skriver gärna på din och andra sida , men mina inlägg på min sida är lite svåra att kommentera oftast så jag är glad att hittat andra trevligare sidor att kommentera på, och skulle nog ha svårt att kommentera själv mina inlägg , då de är mera dagbokskaraktär :)

  Mvh
  l-hs

  SvaraRadera
 6. Jag har hittat "bloggfamiljen" :-) Tror detta blir bra, man kan nå ut på ett annat sätt än vad vi gjorde i Expressen.

  SvaraRadera
 7. Nu ska vi se om det går att kommentera här nu. *testar*

  //Nefertite2

  SvaraRadera
 8. Det gjorde det - finemang! :-)

  Jag sparade ner min blogg på datorn och raderade den sedan. Även om jag fortsätter någon annanstans (orkar inte ta itu med det nu, då jag har mycket både på jobbet och med barnen i avslutningstider), så kommer jag inte att föra över de gamla inläggen.

  Det känns faktiskt lite som en lättnad att de är borta från nätet nu, för ibland blev det lite väl privat om min exman, mina föräldrar, min släkt och så. Och även andra väldigt personliga erfarenheter som jag berättade om under "relationer och känslor".

  Det gör ju inget så länge som man är anonym, men jag är väl medveten om att någon som känner mig IRL och råkade ramla över min blogg, inte behövde läsa många inlägg för att fatta att det var jag...

  Det läskigaste är ju i så fall, att han eller hon kanske aldrig berättar det för en, utan bara fortsätter läsa ens väldigt privata bekännelser och känner till en massa känsligt om en utan att man har en aning...

  Om jag startar en ny blogg, så ska jag bestämma mig _innan_ den här gången. Antingen en blogg med privata, "hemliga" inlägg - men i så fall helt utan upplysningar som jag går att känna igen på. Typ var jag bor, min exakta ålder, barnens exakta ålder och vilka fritidsaktiviteter de har och sådant.

  Eller så en mer "öppen" blogg, där jag går att känna igen - men då helt utan känsliga inlägg.

  //Neffi

  SvaraRadera
 9. Jag (På Expressens tid alias Sextioplus, Syrliga karameller m fl) har i alla fall hittat ett nytt hem. Många andra av de seriösa bloggarna också, som det verkar.

  SvaraRadera
 10. Hej! Kul att se du inte gett upp ditt bloggande. Var ett tag sen vi sågs nu. Jag lägger upp en ny länk till din blogg, där jag för det mesta håller till numera Mvh f d Roger 43! Nu går jag under mitt riktiga namn. Ha det! Tony M

  SvaraRadera
 11. Ciao från Ch.

  SvaraRadera