måndag 20 juni 2011

Biltemas toaletter renast i Halmstad bland affärs- idkare?

Rent och snyggt ! Troligen städas det ofta!  Anslag på dörren att man skall säga ifrån om det inte ser bra ut!  Värt att ta efter för  många andra! Tror man att en toalett som städas en gång per dygn är användbar så lever man nog i en "drömvärld"! Tack Biltema hoppas det är lika fint i hela Sverige där ni finns!" Sällan jag är "snäll" men i detta fallet vill jag verkligen vara det! Sunkiga toaletter vimlar det ju av och ofta vill dom ha 5 kr. för ett besök men det kan va hur snuskigt som helst!  

4 kommentarer:

 1. Man blir glad när man kommer in på en ren och fin toalett, tyvärr händer alltför sällan.
  Herregud man kan ju få en smärre chock när man kommer in på en offentlig toa ibland. Vad sysslar folk med? Det kan vara så nergrisad att inte ens en gris vill utnyttja den toan. Bedrövligt!

  SvaraRadera
 2. Vi har gjort en iakttagelse i många år.
  I Danmark är toaletterna rena och snygga utefter vägarna. Där städas det och klottras inte ned så värst. Och toaletterna finns strategiskt både här och där.
  I Sverige har vi inte riktigt detta behovet med att behöva få ut vätskan som vi intagit. Man kan säkert hålla sig många många mil och när man ÄNTLigen kommer till en rastplats, kan det vara si och så.
  Punkt.

  SvaraRadera
 3. Kaisa och när det är rent och snyggt så "snuskar" man väl inte ner själv heller om man är frisk i "plymen"!

  SvaraRadera
 4. Geddfish jag har sett samma sak i Tyskland för att nämna ytterliggare exempel fint och rent! Den vackraste toa jag/vi besökt var utanför Postojnagrottorna i Slovenien (Daå var det Jugoslavien) Grottorna var jättevackra också!

  SvaraRadera